VANAF 7 OKTOBER 2020 NIEUWE LOCATIE! DOUBLE TREE BY HILTON ROYAL PARC SOESTDUINEN
 

SENIOREN

 

Voor Wie:
Voor degenen die het leuk vindt om een moment voor jezelf in de week bewust te bewegen en ontspannen, in een kleine groep en ontspannen sfeer. Deelname is mogelijk, ook wanneer je niet op een matje kunt liggen. Beperkingen zijn geen beperking om deel te nemen. Er zal door de docent ingespeeld worden op de mogelijkheden in de groep.

Wat:
* Bewust bewegen en ontspannen.
* Aandacht voor lichaam en geest
* Ademgebruik ontdekken
* Leren grenzen aan te geven
* Ervaar een diepe ontspanning vanuit een stoel of op een matje
* Meditatie en visualisatie
* Ontdek je kracht

Wanneer:
Woensdag ochtend van 9.15-10.30uur.

Waar:
Double Tree Hilton Royal Parc Soestduinen
Adres: Van Weerden Poelmanweg 4-6 3768 MN Soestduinen

Kosten:
14,00 per les van 75 minuten.
Ook Pinbetaling mogelijk.

AANMELDEN/INFORMATIE:
Lean Westerveld Koelewijn.
Emailadres: leansyoga@gmail.com.
Tel nr: 0614645655.

Wat zeggen onze cursisten?

Jannie
Yogalessen van Lean Westerveld ontvangen is voor mij een hele prettige ervaring. Ze is een fijn mens, die zeer betrokken is bij haar deelnemers. Ze neemt de tijd om te luisteren naar onze verhalen. En iedere week ervaar ik weer hoe fijn ik het vind om de les bij te wonen. Ik ben me meer bewust geworden van mijn lichaam en geest. En ik merk dat ik steeds beter in mn vel ga zitten. Ik ga er iedere keer weer graag naar toe.

Anoniem
Na een verdrietige tijd, ben ik yoga gaan doen, ik heb hier mezelf leren ontspannen en durf nu ook voor mezelf op te komen, daardoor zit ik nu veel beter in mijn vel. Wat heel fijn is, dat je jezelf mag zijn, niemand in de groep vindt iets gek, Ook met Lean, onze yogalerares is het heel fijn om de oefeningen te doen, zij legt het heel goed en rustig uit.